Start Omhoog Bedrijfsprofiel Nieuws referenties Contact Zoeken                        

                                                                    Business 4U Consultancy  & Partners BV

voor opdrachtgevers                              Interim Management dat werkt ! Zowel voor kandidaten als opdrachtgever zijn wij de juiste partij   
Diensten         

[In aanbouw]

Inhoudsopgave Business 4U website

voor opdrachtgevers   

voor opdrachtnemers

Productpagina Business 4U

Wat kan Business 4U voor u betekenen?

 

  • Interim Management & Detachering

    Business 4U levert capaciteit in de vorm van interim managers en interim professionals. Hiertoe heeft zij afspraken met zelfstandige interim managers gemaakt. Tevens zijn er afspraken gemaakt met betrekking tot het inzetten van interim professionals. De uiteindelijke oplossing die geboden wordt, is afhankelijk van hetgeen het beste aansluit bij probleemstelling van de opdrachtgever. Hiertoe zal een diepgaande analyse in samenwerking met de opdrachtgever geschieden. Pas hierna zal invulling worden gegeven aan de benodigde inzet.
     

  • Advies op financieel en bedrijfseconomisch gebied

    Business 4U heeft een brede ervaring binnen de financiele discipline. Deze ervaring strekt zich uit van operationeel tot en met tactisch en strategisch niveau. Business 4U kan diensten leveren voor elke functie binnen de financiele discipline. Van het inrichten en uitvoeren van werkzaamheden binnen een boekhouding tot en met het functioneren op financieel directie niveau, Business 4U kan het allemaal leveren.

     

 

 

Copyright 2006 Business 4U Consultancy & Partners B.V.
Laatst bijgewerkt: 27 March 2006