Start Bedrijfsprofiel Diensten Nieuws referenties Contact Zoeken                        

                                                                    Business 4U Consultancy  & Partners BV

Bedrijfsprofiel                              Interim Management dat werkt ! Zowel voor kandidaten als opdrachtgever zijn wij de juiste partij   
         

[In aanbouw]

Inhoudsopgave Business 4U website

voor opdrachtgevers   

voor opdrachtnemers

Bedrijfsprofiel

 

Business 4U Consultancy & Partners BV is begin 2005 opgericht. De oprichter heeft reeds meerdere jaren verschillende projecten gedaan bij verschillende opdrachtgevers. Dit heeft geleid tot zijn beslissing dit in een aparte onderneming professioneel te gaan doen.

Business 4U is een onafhankelijke aanbieder van interim management, en levert hierbij advies op financieel en bedrijfseconomisch gebied. Belangrijke gebieden zijn met name Control en Performance Management, maar ook risicobeheersing en het begeleiden van ondernemers bij hun bedrijfsvoering zijn mogelijk.

 

Business 4U biedt de mogelijkheid tot het leveren van interim managers en het detacheren van medewerkers. Hiertoe zal een analyse gedaan worden teneinde een passende oplossing te kunnen bieden aan de opdrachtgever. Het advies kan derhalve op verschillende gebieden liggen. Het kan zowel op consultancy gebied, maar ook op het leveren van capaciteit liggen door middel van het leveren van interim managers of gedetacheerde interim professionals. Dit al naar gelang de beste oplossing voor de opdrachtgever is.

 

Copyright 2006 Business 4U Consultancy & Partners B.V.
Laatst bijgewerkt: 27 March 2006