Start Omhoog Bedrijfsprofiel Diensten Nieuws referenties Contact Zoeken                        

                                                                    Business 4U Consultancy  & Partners BV

Interim Management & Detachering                              Interim Management dat werkt ! Zowel voor kandidaten als opdrachtgever zijn wij de juiste partij   
voor opdrachtgevers
voor opdrachtnemers         

[In aanbouw]

Inhoudsopgave Business 4U website

voor opdrachtgevers   

voor opdrachtnemers

Business 4U levert capaciteit om de continuiteit van processen binnen organisaties onbelemmerd doorgang te laten vinden. Organisaties zijn  in een continue proces verwikkeld van veranderen, verbeteren en vernieuwen. Hiertoe is het belangrijk om de juiste mensen op het juiste moment beschikbaar te hebben. Interim management en Detachering kan een goede invullimng geven aan deze (tijdelijke) behoefte.

 

Hierbij kan gedacht worden aan:

  • veranderingsmanagement; de veranderingsprocessen kunnen beter door een externe uitgevoerd worden

  • transitiemanagement; tijdelijk waarnemen of uitvoeren van verantwoordelijkheden in geval van (onverwachte) vacatures met het oog op de continuiteit van de organisatie

  • project management; het leveren van externe capaciteit als overbruggingsperiode in geval van crisisituaties

  • expertise management; het leveren van externe capaciteit waarbij specifieke deskundigheid op het (financieel) vakgebied belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan IFRS, Sarbanes-Oxley/Tabaksblat trajecten of de (her)inrichting, uitvoering en verandering van financiele bedrijfsprocessen (vastlegging, administratieve organisatie, rapportage en stuurinformatie, risicobeheersing, ....)
     


Business 4U wil u graag van dienst zijn om capaciteit te leveren teneinde een oplossing te geven voor uw situatie. Wij nemen uw probleem uit handen en leveren daarvoor een pasklare oplossing die toegesneden is op uw organisatie.

 

 

Copyright 2006 Business 4U Consultancy & Partners B.V.
Laatst bijgewerkt: 27 March 2006